top of page
Brudepar

BRYLLUPSFOTOGRAFERING

Bryllupsfotografering er noe av det fineste jeg vet, og det er en ære å få være med å dokumentere en av de største dagene av livet. En dag fylt av kjærlighet og glede, med masse flotte øyeblikk. Hva er viktigere enn å ta vare på disse minnene i form av bilder?

Jeg er veldig opptatt av å få med de viktige øyeblikkene, og fange kjærligheten mellom dere, gjennom bildene mine. Siden mange heldigvis er opptatt av å ha med fotograf på bryllupsdagen, går de mest populære helgene veldig fort. Det er derfor viktig å booke fotograf i god tid.

             Jeg legger opp til en samtaletime, der vi går gjennom alle detaljene for bryllupsdagen slik at jeg blir kjent med dere og vet hvilke ting som er viktig for dere. Alle brudepar er unike, så jeg bruker tid på å finne ut hvilke bilder dere ønsker.

Jeg har også et stort utvalg av album, takkekort, forstørrelser og annen type print slik at dere får bildene akkurat slik dere vil ha dem.

Hvis dere kunne tenke dere å høre mer eller vil ha et uforpliktende tilbud ta kontakt med meg.

PRISER

 

Portrettfotografering kr. 7900,-

1-2 timers fotografering før eller etter vielsen på ønsket location/studio. Inkl. samtaletime, slideshow, visningstime og link til visning av bildene på nett.  Bildene blir tilgjengelig til visning via min nettløsning innen 6-8 uker etter vielsen. Her kan dere velge ut bilder til album, takkekort eller forstørrelser. Alle produkter og filer vil komme i tillegg, se prisliste.

*Ønsker dere å kjøpe filer inkl. i fotograferingsprisen koster det totalt kr. 20500,-

 

Fotografering under vielse kr. 2100,-

Her fotograferere hele sermonien deres. Det er lurt å informere presten på forhånd at det skal fotograferes under seremonien.

 

Halvdagsfotografering kr. 16000,-

6 timers fotografering. Jeg fotograferer hos frisøren, vielse, portrettbildene etter vielsen og ved mottakelsen/middagen. Inkl. samtaletime, slideshow, visningstime og link til visning av bildene på nett. Bildene blir tilgjengelig til visning på min nettløsning for utvelgelse innen 6-8 uker etter vielsen. Her kan dere velge ut bilder til album, takkekort eller forstørrelser. Alle produkter og filer vil komme i tillegg, se prisliste.

*Ønsker dere å kjøpe filer inkl. i fotograferingsprisen koster det totalt kr. 28600,- 

Booking:

Ta kontakt med meg via tlf. eller e-post. For å reservere datoen betales et bookingshonorar på kr 3000,- for å bekrefte bookingen. Dette trekkes fra hovedbeløpet og det resterende betales 14 dager etter bryllupet. Bookingshonoraret er ikke refunderbart v/avbestilling eller flytting av dato, da det dekker både reservering av dagen og evt. forberedelser jeg gjør tidlig i prosessen.

Kjøring vil komme i tillegg utenfor Rjukan sentrum.

 

Kontrakt:

Jeg lager en kontrakt med dere som bekrefter datoen. Denne kontrakten må signeres og returneres til meg. Vi setter opp en time i forkant av bryllupet til en samtale der vi planlegger vi alle detaljer. 

 

Visning:

Bildene vil bli klare til visning via av webgalleri innen ca. 6-8 uker etter bryllupet. Her kan dere velge ut til takkekort, forstørrelser og album.

bottom of page