top of page

PRISER OG PRAKTISK INFO FOR FOTOGRAFERINGEN

Barnefotografering kr 1800,-

Jeg har god erfaring med fotografering av barn i alle aldre. 1 års alderen er en herlig tid med lek og moro. Det holder å ta med et par skift, da barnet som regel er forsynt etter det. Hvis du lurer på hva barnet skal ha på seg under fotograferingen hjelper jeg dere gjerne. Ta med litt forskjellige skift, så kan vi se på det sammen. Hvis dere vil ha bilder med bar hud er det lurt å ikke bruke stramt tøy som lager merker i huden.

Er det noen leker eller bamser barnet er veldig glad i, ta med de. Ellers har jeg alt som trengs for å få til fine bilder av barnet. 

Det er fint om vi kan finne en tid på dagen som er gunstig for barnet, det vil si at barnet er uthvilt og mett. Da har jeg størst mulighet til å få fram de beste smilene. 

*Skal søsken være med på noen av bildene koster det kr 370,- i tillegg.

Familie kr 2100,-

Å ta bilder av søsken/familien er et viktig minne å ha. Kle dere i like fargenyanser, unngå klær med store bokstaver og trykk det tar oppmerksomheten bort fra dere. Anbefaler å booke fotograferingen til en tid der barna er opplagt.

*Storfamilie over seks pers. Kr. 2700,-

 

Nyfødt 0-4 uker kr 2300,-

Fotografering av spebarn er helt fantastisk. Det er en tid som går så altfor fort og er derfor ekstra viktig å ta bilder av. Jeg setter av 2-3 timer på fotograferingen da det tar tid for en baby å sove, amme og bli skiftet bleier på. Ta gjerne med egne tepper som setter et personlig preg på bilde. Har du en lue eller en bleietruse er det fint å ta med. Jeg anbefaler å ta bilder før barnet er 14 dager gammelt, da er det lettere å få babyen til å sove.

Studio vil være godt og varmt for barnet, så derfor bør ikke mor og far ha for varme klær på. Prøv å hold barnet så lenge som mulig våken før dere kommer til meg, og gjerne mat barnet rett før dere kommer. Det er ikke alltid lett å planlegge dette med de små, men ikke stress vi har god tid for å få barnet til å sove. Det er lettere å få i forskjellige positurer når barnet sover. 

Ha med smukk og tåteflaske med melk.

Bestill time når du fortsatt er gravid for å sikre en time.

*Skal søsken/ foreldre eller besteforeldre være med på noen av bildene koster det kr 370,- i tillegg.

Babyfotografering ”Mitt første portrett” kr 750,-

Dette er et tilbud for babyer mellom 3 til 7 mnd.

Fotografering ca. 30 min.

Jeg tar både med og uten klær hvis dere ønsker det. Hvis dere vil ha bilder med bar hud er det lurt å ikke bruke stramt tøy som lager merker i huden.

*Skal søsken/ foreldre eller besteforeldre være med på noen av bildene koster det kr 370,- i tillegg.

 

Gravidfotografering kr 2100,-

Et tilbud til deg som er gravid. Fotografer deg som gravid alene eller sammen med kjæresten - det er en tid man aldri får igjen. Det er litt opp til deg selv om du vil ta med eller uten klær. Gå meg klær som viser formen på magen. Hvis man vil ha bilder med bar hud er det lurt å ikke bruke stramt tøy som lager merker i huden.

 

Konfirmant/portrett kr 1800,-

Konfirmasjonstiden er en tid hvor man endelig er blitt voksen. Det handler om for ettertiden å dokumentere et viktig tidspunkt i livet. Konfirmasjonsbilder kan tas på mange måter. Det trenger ikke være kjedelig! Jeg tar bilder som både foreldrene og konfirmanten ønsker. Ta gjerne med to forskjellige skift. Jeg kan både ta i finstasen og hverdagsklær. Vi kan også ta bilder ute hvis det er ønskelig.

 

Ca. to-tre uker etter fotografering vil dere motta en mail med link til visning av bildene på nett. Her kan dere velge ut til evt. album, forstørrelser eller takkekort. Visningstime er inkludert i alle fotograferinger. Her vil jeg vise bildene på en storskjerm i studio hvor jeg hjelper dere med utvelgelser.

 

*Alle produkter og filer vil komme i tillegg på alle fotograferinger. 

 

bottom of page